blogger jeg leser

Heei folkens , lenge siden jeg har blogget nå. Det er fordi kameraet mitt er ødelagt, så da blir det ikkke mange innlegg, men skal prøve å skjerpe meg! Får sikkert nytt til bursdagen som er om en uke. Uansett, ytenkte å slenge inn et lite innlegg om hvilke blogger jeg leser! ♥ trykk på bildene eller navnet for å besøke bloggen! 


http://emkamp.blogg.no/ , denne leser jeg fordi hun er så utrolig flink til å blogge! I tillegg til at hun er så kjempeflink til å ta bilder, og varierer innleggene! 


http://l0ve.blogg.no/ , hennes blogg er bare utrolig bra! Hun tar så gode bilder, innleggene er morsomme å lese. Videobloggene er dritmorsomme, osvosv.. ♥ 


http://auroramohn.blogg.no/  , kusinen til erica kvam er også en utrolig god blogger! Oppdaget bloggen via en venn, har lest den helt fra begynnelsen så den er en jeg følger skikkelig med på! ♥ 


http://xflwrpwr.blogg.no/  , phung ly sin blgg er kjempegøy å lese! Itilegg til at hun har de driitfine outfitsene, og alle de fine ringene ♥ Hun gir meg også litt inspirasjon, til både bloggingen og klesplagg, heheh .


http://msds.blogg.no/  , mathea ♥ Hennes blogg har jeg lest ganske lenge. Ikke denne siden den er jo ganske ny, men lest  de gamle, iallefall de jeg vet om hahha ♥ Hennes leser jeg pga som de andre varierte innlegg og gode bilder!  

Leser du noen av disse? ♥ 

-victoria  

 
bildedryss

Hallaaaos ♥

jeg må si unnskyld for lite blogging, var jo på båttur med mia, som jeg tidligere har nevnt! Så jeg tenkte å legge utpå et par bilder fra båtturen! :-)venner for alltiid ;-** 

herreguud ? due nydelig ++ utrolig fin øøy ! 


fritids i gresseet.. 

mer fritids i gresset


snopegriseeer, stakkar mia hun betalte.. 

vi e fine ♥ 


uuutrolig fint deer! landaktig og fint! 
Jaa som sagt var jeg på båttur med mia, hvor vi fikk tatt et par bilder jaa! Båtturen var jo selfølgelig det eneste gøye i ferien min -.- 
Q; Hva skal du / har gjort i sommer? 
 
tjohei

Hei dere! Nå sitter jeg her med mia på Fjellberg,høhøøh. utrolig ukjent sted, men får no bare væree ;-** Kjempekoselig heer! Sorry for lite blogging i det siste, er på båttur, you knoow ? ;* theheheh ♥ Har desverre ikke med kameraledning så blir bare noen randomme bildeer ^^ Har dere vært på fjellberg før ? høhøh,,random 
heisann hoppsann og falleralleraa

heei skjønningeer ♥ jaa, idag er det enda en solfylt dag i Bergen! Utrolig deilig, nå tror jeg at jeg stikker meg en tur bort til victoria ( ikke meg, høhø ) med Anne dom blir utrolig kjekt! Det kommer nok bilder om ddagen senere idag , sp dere får glede deree!  Har dere forslag til hva vi kan gjøre idaag ? 
Sommer og skolefri

Hallo alle sammen , da er sommeren kommet til Bergen ja, uutrolig deilig! 20 grader og sol ellernoe ( ? ) hihi ;-** uaansett , netop vært hos kusinen mi og kost meeg, utrolig deilig! 
Fjortizz , haha  men btw ; gjort idag daa? 
 
koos i sommerværet!

Århh, dere aner ikke hvor deilig det er med sommervæær! Sommer, sol og skolefri, den perfekte dag! Idag har jeg chillet med verdens beste lisee ♥ Og gjett hva ? Vi badeet  (tøfftøfftøff ) ,  vet ikke hvor varmt det var, kanskje 20 grader og 13 grader i vannet ellernoee, ahahaha ♥ Men uanseettt, bilder ;


ooh, sokkeskilleee.. seexy.. ♥ Men seriøst, det er bare ekkelt, never in my life skal jeg ha det igjen liksom .... :-D


Lisee, tøffingen min  i vannet, med  våtdraakt :'*


kos på busstoppet med selvuytløser på benken.. daamn ^^
Hva har du gjort idag ?

sommerbildeeer!

Halloallesammeeen! endelig er sommerværet tatt seg en tur til bergeen , og siden jeg er så heldig å få låne broren mitt sitt speilrefleks,  har jeg tatt maange fine bildeer! :-D Koste meg forresten med Henrik,Petter og karoline. utrolig kjekt! 
Sexy thing ♥


Skjønnesteee ♥


pusekatt ♥Tyycks ? 

Regn i hytt og pine..

heej alle sammen, nå var det visst min turn til å bli forkjølet. Koselig.. nei egentlig ikke, men uansett ; I bergen har det regnet kanskje en uke i strekk, utrolig kjipt. VI VIL HA SOOL!      men det er jo meldt fint væær såå, vi får håper på det beste . Idag skal jeg være med hanna. Det blir jo koselig, så dere får sikkert noen bilder også ! 


Wehartit.com // utrolig mye fint ;*
 
Hvordan er været hos deg ?  
Hvem kler kjolen best?

Yoyoyoyo alle sammeeeeen ;-** Da har jeg ikke blogget på veldig lenge og jeg synes vi må skjerpe oss!! Vel jeg tar en VS ♥ sååå :-D Hvem kler kjolen best ? 

-Victoria ^^ 
 
Hektisk dag !

heyhey alle sammen! Sinnsykt lenge siden jeg har blogget, unnsyld folkens ! Skal skjerpe meg, idag blir en ganske hektisk dag!  Først håndballtrenign og deretter dans, jaja koselig vettu  ♥ Dere skal få bilder senere enjoy ^^ 
Har du hektiske dager?  
Wan't summer back !

Hejja alle sammen , husker dere når det var sommer. Når alle var ute og lekte, når ingen satt inne på pcen, og når det bare var å hoppe uti havet uten å bli kald? åå, ja sommer, want it back so sick! 
inspirasjonsbilder fra weheartit  ♥ 

 

Savner du sommeren? 

 
Sol sa du ?

Sa du sol ? Jo for det er det, stoorkoser meg med sol her i selveste Bergen ♥ Ååe, d e nyydelig. 18 varmegrader, deeiliiig. Drakk netopp smothie. namnam  ♥ Etterpå blir det kamp med jentene mine , skal se tertnes spille, heia tertneees :-DD wuhuuu ^^


Er det fint vær hos dere? ♥

-Victoria 

If you could have one wish ?

What would it be ?  Hvis du hadde hatt et ønske HVILKET som helst, utenom flere ønsker (-.-) Hva ville det vært? 
Jeg tror jeg ville hatt hm... Kanskje gratisklær i alle butikker. Ååe, in my dreams lissom!Q: Hvis du hadde fått ETT ønske, hva ville du ønsket deg?

 
Willow's nye singel !

Hei alle sammen, vil bare ta et lite innlegg for å holde bloggen oppe ;-)) Ehm , willow smith er ute med ny sang! Awesoom ♥♥ Ikke nok med at whip my hair var driitkul nå kommer også 21st century girl.

Har du hørt sangen før?
Hva synes du om den? :-))

 
Gratulerer m to the adina!

Hejhej! Jeg må få gratulere >>M to the adina << Som vant gjettekonkurransen! Svaret var altså picasa. Du vinner linking i 5 innlegg og 10 kommentarer! Idag blir det trening, håndball altså :-)) Men samtidig er det FORDERDELIG  storm! Eller, egentlig bare mye vind! 


Hvordan er været hos deg?
Sminkevideoen er her!

TYCKS?
Tips- Video :'o

Hej alle sammen! Meg Victoria som blogger :-)) Eh, tenkte å ha en liten videoblogg idag! Gled dere. Hva kan jeg ha videoblogg om ? 
Hva kan jeg lage videoblogg om? ;-) ♥
Dagens Outfit! 01.03Bukse Kapphal 99,- Genser arvet :-)) Gant
Fengende sang :-DD

Haha, noooot. men ganske fengene!
Dagens outfit :-))

Hej alle sammen, i dag blir litt sånn daffedag hvor jeg bare slapper av,. Men alikevel piffet jeg meg litt opp ;'o Så dere får en liten ''innsjø'' av meg, haha ølløv. 
Skjørt h&m-99, t-skjorte h&m 99, øredobber snö- 399 :-))

Tycks ? 
Omtale beauty Blender :-))

hej alle sammen, tenkte å ha en liten vurdering av en effektiv svamp. Svampen er en sminkesvamp og brukes til foundation :-)) Den koster 117 kroner og kan kjøpes >>HER<<. Den kommer inn der en vanlig svamp ikke kommer inn, og som sagt er den veldig effektiv. Jeg handler ikke på nett( ENDA), men jeg anbefaler den for alle som bruker foundation :-))


Har du prøvd den? 
Har du den ? :-))
Nattis his hanna :-))

Skal overnatte, blir kort innlegg. Var en liten ruslings på lagunen idag :-D Kjøpt to nye ting :-)) innkjøp kommer senere!Liker du å overnatte? :'pp
Taco taco tacoo ^^

Namnamnam.. Skal ha taco snart, det beste i verden ;'o Ofc, skal også få nattis av to skjønne herlige jenter, som desverre ikke deler blogg. ♥ Men det blir jo kjekt det da! LIte innlegg før de kommer vettu ;-)) Vi snakkes!Hva er favorittmiddagen din ? ^^
På ønskelisten akkurat nå!
Hva er favorittsangen din?


Buuursdag!

Wohoooo, skal ha bursdagsbesøk idag. Alle min beste venner kommer, dette blir gøy. Holder på å pumpe madrassen. jeg fant ikke elektrisk pumpe, så derfor må jeg pumpe en dobbel luftmadrass med vanlig pumpe -.-  KJeeempegøy. uansett bør vel frtsette. Vi snakkes!

-VictoriaHer kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Januar 2012
Desember 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


kategorier


 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Denise
 • » Design
 • » Eline
 • » Hot or not
 • » Hverdag
 • » innkjøp & outfit
 • » inspirasjon
 • » Kamp
 • » Konkurranse
 • » Kontakt oss
 • » Kos
 • » Marina
 • » Mevd
 • » Mia
 • » Om oss
 • » Outfit
 • » Vi vil lese bloggen din!
 • » Victoria
 • » videoblogg
 • » vs


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits --------------------------------------------------------------------------------