snow

Hei! :-) Våknet til snø idag, litt overaskende egentlig. Nå vil jeg helst ha sommer og sol, men heller snø enn regn, kanskje? Idag har jeg vært Sarah, kjempe koselig. Seinere skal jeg gjøre meg klar til håndballkamp, og etter det skal jeg overnatte hos Eline. Vi har planer om å kjøpe masse godt, hehe. Men snakkes daaa! Dere hører sikkert ifra oss.

Snakkes lesereee

Hva skal du gjøre i helgen? (standar at setningen begyner på "hva skal du gjøre.." ehehe)
langhelg
Heihei! :-) Utrolig deilig at det er fri imorgen, kunne ikke fått det bedre.  Tror denne langhelgen blir knallbra! Skal spille håndballkamp imorgen, også skal jeg være med Sarah. Seinere på dagen skal jeg ligge hos Eline, da finner vi sikkert på noe kjekt! Gleder meg ihvertfall utrolig masse :D

Årh, rommet mitt var bombet isted, null overdriving. Så fant ut at jeg heller bare skulle ombulere det litt (eller hva det heter??! haha) siden det likevell var så rotete. Ble ihvertfall fornøyd, lønner seg med noen forandringer iblandt! Hehe. Tenkte jeg skulle på lagunen i helgen, og da mååå jeg bare få kjøpt litt småting til rommet! Elsker søte pynteting ♥

Har dere fri fra skolen imorgen?
tjohei!

Kreativ overskrift må jeg si, haha! Har vært syk siden igår, og må være helt ærlig å si at det er dødskjedelig. Har ikke gjort noe stort annet enn å sove og sett på tv. Null matlyst også. Men tror jeg er på god vei til å bli frisk ihvertfall, krysser fingrene for det!

Anyway. Innlegget jeg postet før dette, går ikke ann og kommentere, heller ikke slette. Vetikke hva som er galt, men starter derfor ikke ukens blogg nå. Så får vi se hva som kommer seinere. Er ihvertfall utrolig glad for at det er fredag nå, gleder meg massemasse utover i helgen. Skal i bursdagsbesøk til Victoria imorgen, også skal jeg spille håndballkamp(er). Håper dere koser idag, jeg skal ihvertfall prøve mitt beste! :-)Hva skal du gjøre i helgen? :-)
no plans

Hellooo! Kom hjem klokken halv tre fra skolen idag, deretter var det rett på trening, som sluttet klokken fem. Så har ikke gjort så mye idag, har heller ingen planer for resten av dagen. Hadde faktisk litt lyst til å lage en videoblogg til dere nå, men har ikke kamera til å filme med akkurat nå, ellers hadde jeg gjort det. Men seriøst, dere driter vel langt oppi hva jeg gjør - har gjort på, så hadebra! Haha


Chiiiille

hva har du gjort idag, og hva skal du gjøre videre? :D
mondayLovely altså!

Hei hei! Har ikke blitt så mye blogging fra oss i det siste, vi skal skjerpe oss! Ihvertfall. Var hos Eine etter skolen idag. Vi gjort det vanlige, chillet, hørte på musikk osv ♥ Ellers har jeg faktisk vært en snill jente og ryddet idag!! Og rett etterpå, sovnet jeg på sofaen i en time - en og en halv.. SLITEN

Hatt en fin dag?
jeg elsker deg

jeg elsker deg overalt på jord, verdens herligste! Kunn ikke levd uten deg. Du er den beste som har hendt meg, og håper jeg aldri mister deg. Gjør jeg det, går verden under for meg. Jeg vil bare at du skal vite at jeg er så utrolig glad for at jeg har deg, og du vil alltid ha en plass i hjertet mitt. Jeg tenker på deg hele tiden og har det alltid så bra når jeg er med deg. Du får meg alltid i humør, uansett hva. Om jeg er lei meg, kommer du bort å trøster meg. Om jeg er sur, prøver du å muntre meg opp. Og om jeg er glad, er vi glad sammen. Og om du ikke føler det samme, gjør det ingenting. For jeg kommer ihvertfall alltid til å føle det for deg. JEG ELSKER DEG.... ♥Hva syntes dere?

- foresteeen, kom med forslag til mågjørevideoen som er ett innlegg under! Vi skulle egentlig gjøer den idag, men orkeet bare ikke.. Heheh, men tror vi tar den i en av dagene hvis vi får tid :-D litt seinere kommer det en video, så følg med
2012

Hadde en utrolig koselig dag igår, var med victoria bestejenten ♥ Har ikke så mange planer for idag da, skulle kanskje på kino med noen folk litt seinere, men vi får se om jeg orker.. Haha, har våknet ganske tidelig de siste dagene, som gjør at jeg er slapp og trøtt hele tiden nå. Men, skal ihvertfall ha det kjempe gøy idag:-) Det må dere også!Bildene er fra igår. Hva syntes dere?

Hvordan var deres kveld? 
dagen imorgenGleder meg kjempe masse til å spille finalen imorgen, den skal vi bare vinne!! Er utrolig stolt over jentene mine ♥ Ellers skal jeg på lagunen imorgen, det ble ikke noe av idag, siden vi kom så seint hjem fra haukelandshallen. Må bytte noen små ting og kjøpe noen diverse ting. Men nå må jeg snart tenke på legge meg, skal være opplagt til imorgen vet dere! Ønsk oss lykke til :-)
blogger'n

Hellååå! Som sagt, sto opp klokken seks idag tidelig (!!!!!) for å spille håndball cup. Så derfor er jeg utrolig trøtt nå, men vi vant alle fire kampene da:-) Herlig spilt jenter! Nå passer tante oss, så atm holder vi på å lage vafler, hihi. Verdensbeste tante! Inatt skal jeg kanskje ligge hos Eline, det blir jo kos! Skal stå opp på samme tid imorgen også, fint liv!

Hva har du gjort på i det siste? :-)
antrekket

Heisann! Har nettop komme hjem fra et familie besøk på Sotra, kjempe koselig som vanlig :-) Nå skal jeg bare slenge på meg en kosebukse og en hettegenser, så tar jeg kvelden! Skal stå opp grytidelig for å spille julecup imorgen, gleder meg, men kan jo ikke bli så sein i seng. Kooos dere søte lesere!


Knall god kvalitet!! Haha, dette var faktisk de to beste bildene jeg tok. Kanskje vurdere å vaske speilet litt, eller linsen på kameraet. hehehehKjole - Bikbok, Ring - Risør
innekos

Litt tideligere idag kom Sofie til meg, så har vært med henne helt til nå. Eller, hun kom i to tiden da, men anyway. Vi tok bilder og litt sånn, kos oss kjempemye! Også var vi ute med Eline for en stund siden, hahahahhah! Alltid like morsomt. ♥ Sofie skal natte her, så dere hører sikkert fra oss litt seinere også! hadebra
nail polishGod morgen sweeties! Hadde en utrolig fin jul igår, fikk det meste jeg ønsket meg. Så er kjempe fornøyd :-) Idag skal jeg bare slappe av tror jeg. Vi skal kanskje ut til onkel og de etterpå da, så ja. Men nå går jeg ned å tar meg noe mat, har våknet døds tidelig de siste dagene!!! Arh

Hva fikk du til jul? 
GOD JUL

Ha en fin jul dere, det skal ihvertfall jeg!! ♥
innkjøpKortebukse og Jumpsuit fra Bikbok. Hva syntes dere?
lite innkjøp


Superkvalitet, jaaa jeg vet. Speilrefleksen er tom for strøm desverre, pluss det var lit mørkt i rommet. hahah. Idag var meg og pappa og en liten tur på Ikea for å se etter noen par ting, også fant jeg disse to søte greiene her da... måtte bare ha de, hihi! Mini innkjøp. Hva syntes dere? 

Liten kurv\boks fra Ikea, pris 39,-
Svar ramme fra Ikea, pris 49,- 

hytten

Heisann! Da har jeg kommet inpå hytten, og nå sitter jeg og skyper og ser på tv. Chill til tusen! Kommer sikkert noen små innlegg fra meg i disse dagene jeg er her oppe, men kommer ikke til å blogge fullt. Og veeet dere hva søtnoser? Hihih, finværet har kommet til beeergen. Can't belive it, syykt herlig. Imorgen skal jeg kanskje bade også, yeyy!

fiiiint vær

Hvordan er været hos deg?
første juni

Idag skulle faktisk sommeren vært her, meeen ser jeg noe sol i det hele tatt? Hehehe, nei. Her er det bare regn og vind hele tiden, men det er jo Bergen kjent for, så kan jo ikke akkurat forvente noe annet i denne byen heller. Men vi får håpe varmen og solen snart kommer til oss! Men anyways. Idag skulle jeg egentlig være med Eline og Kristian, men så ble ikke det noe av heller, så da blir det bare å chille. Imorgen og på fredag er det faktisk friiiii, deilig! Og i helgen skal jeg på hytten, noe som suuuger. Hahah, Men håper dere får en fin dag videre da, snakkes søtnoser! 

  

Bildene er tatt for noen dager siden, saaaavner finværet!

- hvordan er været hos deg?
igår og idag

Nå syntes jeg virkelig at vi skal kjerpe oss med bloggingen, haaallo? Skal prøve å få til minst ett innlegg hver dag! ;-)

 

Igår: meg, Eline og Victoria var egentlig først på banen med flere folk, og etterhvert tok vi turen bort til Hjellestad for  møte Kristian og noen andre. diggdiggdigg! saavn. Og i natt har vi sovet hos Rebekka, bursdagsbeeesøk. Kjempe koselig, gratulerer med overstått søtingen! ♥ Så igår var det er utrolig gøy dag, årh!

 

Idag: jaa, idag skal jeg kanskje være med Magnus, kanskjekanskje. Ellers vet jeg ikke helt hvordan dagen blir videre, kanskje bare chille med venner og sånt digg. Hahaha, merket at jeg har sagt mye "kanskje" i dette innlegget? heh, lol. Litt rart innlegg ja, men helt seriøst, har null tanker å blogge om! Hate it. Hva skal du idag, søtingen?

Hva gjor du igår?

Hva skal du idag?

- Marina
trist

nabo hunden min skal bli avlives idag, det er på så forverdelig å tenke på. Hver gang jeg kom hjem fra skolen, begynte han å logre med halen sin, og løp bort til meg. Det var småbarn som hadde kastet steiner på han og rett og slett vært stygg mot ham. Dyreplageri! Og hver gang han ser noen småbarn, blir han livredd, og derfor må de avlive han. Herregud, det er bare så sykt trist! Så nå har jeg øynene full av tårer, og skal bort å si forvel til han :'( rip... RIP, issi. elsker deg ♥
jentekveeld!

igår hadde jeg bursdag, og det var en kjempefin dag! Fikk for det meste bare penger, men også var jo det halv pris på hele bikbok igår, så der måtte jeg ut! Innkjøpet kommer i løpet av helgen, er hvertfall veldig fornøyd! :-)

 

Klokken fire idag kommer jentene mine, og det er faktisk alle som blogger på denne bloggen her! Hahah. Så skal vi på kino idag og se Amorsballer, hahahahha! Også skal de ligge hos meg da, gleder meg skikkelig! ♥

 

Måtte bare finne et gammelt facebook bilde, hahahah. Har ingen bilder på enne pc'en.. Men snakeks, skole venter! årh! - Hva skal du idag?

- Marina
imorgen er dagen!

Gleder meg kjempemye til morgen. For da har jeg bursdag, hihi!!! Kommer nok ikke så masse blogging imorgen, men litt blogging skal jeg få til;-) wii, 12 år imorgen! heheh, føler meg stor altså!

 - Marina
innkjøp

 

- Kommer fra Cubus

- Kommer fra Bikbok

 

(HAHAHA) - Kommer fra Bikbok

 

- Kommer fra Bikbok

 


På torsdag har jo jeg bursdag (wehey) og mormor og morfar kunne ikke komme, så derfor ga de meg gaven litt før, pengeeer. Liker det! Så nå har jeg begynt å handle inn litt jeg, hihi. Som dere ser kommer det meste fra Bikbok!Hva syntes dere om innkjøpet? Beklager dårlig blogging fra meg i de siste dagene, skammer meg...

 

- marina
mine planer for idag, hva er dine?

Hva skal du?


smoothieIgår lagde jeg skogsbær smoothie, hehehe. Og ikke tro jeg er helt dum, men den er ikke så ekkel som den ser ut til her på bildene, den var faktisk sykt god! HA HA, suprise! Noen som vil ha oppskriften? Bare til å si ifra :)


- marina
spørsmål til dere:

Btw. dere får en kommentar tilbake om dere svarer på spørsmålene ;-)

 

♥ Hvor mange år er du?
♥ Hvorfor leser du bloggen vår?
♥ Hva liker du å lese om her på bloggen?

Tumblr_libgd2l4xz1qfvouao1_500_large

 

Tumblr_libgz19jiu1qfah2vo1_500_large
hyttekos

Hei! Nå har vi kommet opp på hytten, eller, det er jo en god stund siden da. Har bare ikke giddet å blogget før nå. Men nå er jeg her! Koser oss kjempemye, og har kjøpt inn to pakker med påskeegg i lilla kartong, ++ masse snop. Blir digg! Itillegg til det skal jeg se en film etterpå da, Switch. Har sett den før, men den er gøy! Haha, kos dere ;-*

 

Det nederste er tatt fra @ Google. - Marina

Hva koser du deg med nå?
Kommenter på dette innlegget, å få tilbake

Idet siste har vi mustet ganske mange lesere, så vi skal skjerpe oss. Derfor lurer vi, er det noe spesielt dere il at vi skal blogge om? Akkurat nå har vi ingen ideer, untatt om hverdagen og sånn da. Men forstår jo at det ikk er så utrolig gøy å lese om, hehe. Så alle som skriver hva vi kan blogge om her, får en kommentar tilbake. Hva som helst! :-)Litt randome bilder jeg tok i sist sommer, åee gleder meg sånn til sommeren! Kan ikke vente. Gleder du deg?

- Marina
speilrefleksen er back

Hei og god morgen! Sorry for at jeg har blogget lite i vinterferien, men har vært på hytten og sånn så, håper dere skjønner. Men alyways! Rar overskrift, heheheh. Var foresten ikke noe mening med den, egentlig. Eller, jo? Nå som min bror er på kvamskogen med noen venner, "skal" jeg få låne speilreleksen hans, skal se om jeg kan ta noen bilder!

:-) Bruker du speilrefleks? - marina
imorgen skjer det....

Ja, punktum punktum punktum.. ... ... Haha neida, kødder. Nå er jo jeg på hytten, som nesten alle dere vet fra før av? Hvertfall, nå vet dere det. Og planen var jo kjempe høy for at vi skulle hjem idag, og jeg hadde gledet meg og gledet meg.. Men quess what liksom???! Joda, vi skal hjeem imorgen, VI. forbanna sa du? jaaaa. fuck off. menmeneenfint. lool, neih.

Hva skjer??? haha - madddddis
natur bilder tatt av meg
Tok noen bilder når jeg var ute isted, har redigert dem litt da. Hehe Enjoy! Hva syntes du om bildene?

- marina
hundene mine;Her har vi Simba, haah. loveu♥  ( bildet er takk for noen år siden, sånn btw.. )Og her har vi Spike, haha. loveu♥ ( bildet er tatt for noen år siden, sånn btw.. )

Har du hund? - marinaHer kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


kategorier


 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Denise
 • » Design
 • » Eline
 • » Hot or not
 • » Hverdag
 • » innkjøp & outfit
 • » inspirasjon
 • » Kamp
 • » Konkurranse
 • » Kontakt oss
 • » Kos
 • » Marina
 • » Mevd
 • » Mia
 • » Om oss
 • » Outfit
 • » Vi vil lese bloggen din!
 • » Victoria
 • » videoblogg
 • » vs


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits --------------------------------------------------------------------------------