Herliggg

Heei skjønninger ♥

sorry for at jeg ikke bar blogget i det siste,men årrh herregud det er nydelig vær her i bergen for tiden.
Elsker det,har sykt summer feeling nå! Det er så delig,så vet ikke om det blir så mye blogging fremmover av meg vertfall.Men skal prøve på vertfall et innleg hver dag! Tror jeg skal få det til.
Men btw i går var det  sykt delig være her,som jeg skrev nydelig,haha ♥
Så var ute i båt med  mammi pappi & skjønneste broren min hihii!
& Idag var jeg med Marina vi kjørte båååår loveiiiit.Hun nattet,vi lå i nøstet tøffingggger!
& senere idag var vi med Magnus,Ulricke,Kristian,Mathea,Henrik,Robin & Andreas.
Vi var bare på kaien og chiller hahahah,men kos uansett :-**
i morge vet jeg ikke helt hva jeg skal,finner sikkert på noe.

 


Sommeeer bilder,lovelove ♥

Poster et innleg med masse bilder på senere ikveld eller i morgen,promise! 
lev livet, det kommer ikke i reprise

@marina
tjohei

Hei dere! Nå sitter jeg her med mia på Fjellberg,høhøøh. utrolig ukjent sted, men får no bare væree ;-** Kjempekoselig heer! Sorry for lite blogging i det siste, er på båttur, you knoow ? ;* theheheh ♥ Har desverre ikke med kameraledning så blir bare noen randomme bildeer ^^ Har dere vært på fjellberg før ? høhøh,,random 
vi dør

hahah, hei folks! inatt har meg og Eline planlgt og sove i telt, hjeeelp. Nå ligger vi her, livredd, og skyper med Robin og Sondre. Det er mann rett uten for teltet vårt, og vi ligger i min hagee. No kidding !!! Tror  vi døøør, hjelp! heheh, så idag skal vi døgne'an, hvis vi klarer det før den onde mannen tar  oss og dreper oss... meheh, litt overtroisk sa du? heh

ingen bilder!!! dere vil ikke se de livredde trynene våre, just say'in!! hahahah ler. men ja, fett innlegg, meehehe

 
heeyey

hei skjønninger ♥
Vet at det er sånn hundre år siden ejg har blogget,engenteldig er det veldig lengesiden noen av oss har blogget srry for det! Men vet ikke helt om vi skal fortsette og blogge eller hva som skjer,vi får se.
 
men uansett,jeg kan vel si noe av det jeg har gjort i det siste siden jeg ikke har blogget på så lenge..
først for noen dager siden var jeg på hyttoo med verdens beste Miaa ♥ og noen vi kjenner der opp,sykt kos! 
når jeg kom hjem fra hytten,var jeg bare med folk,var mest med Anniken.Vi hadde det utrolig gøy,savn! ♥Tror jeg var med henne i sånn 3 dager,vi hoppet fra broen,badet,kjørte tube,vannskuter,og så på filmm!
i går var jeg med Robin,vi gjorde ikke så mye,bare chillet og sånn ♥
Idag var jeg med Snorre,vi var på banen og var med folk,så gikk vi hjem og bare så film og sånn kos!
Og litt senere idag var jeg med Marina besteee,har savnet deg sånn!
tror jeg skal det imorgen og,og kanskej banen ♥
 Miaaaa ♥,vet sykt fine og bra kvalitet 
 sorry har ingen bilder med anniken 


robin skjønneste ♥


 snorreee ♥
 

vi e xstremt kuleeee,hah


vil du at vi skal fortsette og blogge?
hva har du gjort i det siste? -eline ♥♥ 
Morgenstund har gull i munn

God morgen søtingeeer! ♥  Jaa, idag våknet jeg av mamma som støvsugde,DRITKJEKT . Som man sieermorgenstund har gull i munn! Idag er det seriøst  utrolig syggt vær i bergen, menmen, da blir det vel bare innekos hos hanna. Brannkamp, hohoho. Har du sovet godt ? 

-Victoria 

 
heisann hoppsann og falleralleraa

heei skjønningeer ♥ jaa, idag er det enda en solfylt dag i Bergen! Utrolig deilig, nå tror jeg at jeg stikker meg en tur bort til victoria ( ikke meg, høhø ) med Anne dom blir utrolig kjekt! Det kommer nok bilder om ddagen senere idag , sp dere får glede deree!  Har dere forslag til hva vi kan gjøre idaag ? 
Mobilblogging: Kroatia next

Hei søtinger! Nå sitter vi på flyplassen i Oslo etter nesten tolv timers kjøring. Gad, jeg er leeei. Så spiser vi pizza og chiller, og venter på flyet som skal fly oss til Kroatia! Gleder meg utrolig myee, snakkes der!
hytten next

helloå,nå reiser snart på hytten wihii ♥
gleder meg,engentelig skulle marina være med,men hun reiser til kroatia eller hvordan vi skriver det hahaa.
så mia skal heller ligge hos meg på hytten hehe blir kos ;*
 


men byebye,må gå tur med teddy nå ♥ prekast

 hhaha,ramdom bilde,fant ikke noe annet.
men glad i deg søss ♥♥

-eline 
17.jul.2011

heii,siden jeg er så kreativ så ble det ingen overskrift haha finner ingen.
men nå er det en stund siden jeg har blogget,har vært i barcelonaaa ♥ eller meg og marina blogget jo et veldig fint innleg i går (?) haha..

men det kommer bilder og sånn fra turen litt senere,orker ikke nå!


 hva skal du idag? ♥


kroatia på mandag

Hei søtiser! Fikk akkurat en telefon av pappa, og da fikk jeg vite at vi skal på Kroatia på mandag!! Vi hadde egentlig ikke bestemt oss for hvor vi skulle i ferien da, enten var det Danmark, Tyskland, Sverige eller noe sånt. Men nå skal vi til Kroatia, gleder meg helt villt! Vi drar egentlig på mandag da, men det er da vi begynner å kjøre til Oslo, siden vi skal ta flyet fra Oslo til Kroatia, så det blir på tirsdag vi turer bort til Kroatia. Skal selfølgelig ta masse bilder og blogge, enten det blir fra Iphone eller pc. Kos dere dere også! :-D

Folk som har vært der, syntes det er utrolig fint der! Så gleder meg kjempemasse, må nesten tenke på å begynne å pakke. Marina

- Har du vært i Kroatia før? Noe steder å ambefale\ syntes er fint? :)
overnatte

hallo folkens!

i dag skal vi natte i naustet,digg x 1000 ♥   haha vi er syk hyper så lurer på hvordan dette skal gååå,mehehe..
Men det er  sykt fint vær her,herliiig! så vi stikker ut,byebyeee pcavhenige ungeeeer


weeeeb,ftw
marina er søt hilsen marina!

btw;det kommer et lite innleg i natt/morningen wihii gled dere folkenssss!
me prekast!


hjghjkkehdwfrqwq,en meldign fra teddy..... høhøhøh søtt! vi liker hotdog,tog du an?

Hva skal du i dag?


-marina and elineee
Herlig dag

Herregud, det er drit varmt her i Bergen! Har omtrent solet meg i hele dag, men hahah, holder jo på å dø. Heteslag! Så resten av dagen skal jeg bare bade litt, og ha det gøy med familien. Kos dere idag. Btw; blogger fra iPhone, så randome bilder.

- marina
skal jeg lese bloggen din?

God morgen! Nå er klokken bare ni, skal ikke ut enda. Så menst jeg sitter her å glor inn i tv'en, trengte jeg noen blogger jeg kunne lese! Legg igjen bloggadressen din, så slenger jeg kanskje en kommentar også! :-D - marina
innkjøpKortebukse og Jumpsuit fra Bikbok. Hva syntes dere?
dagen idag

Jahaalo foolks ♥ Då har eg netopp vært på topp20 vg-listen konsert! uuutrolig artig! ♥  Tideligere idag slappet jeg av og solte meg litt , må jo få meg litt farge nå som alle er i syden.. haha! 


Har du vært på vg-listen før ?

skal dere på vg listen?

God morgen! Idag har jeg ingen planer, tror jeg. Skulle egentlig på liland med folk, men er ikke så fint vær idag så tror ikke jeg orker. Pluss at det er dritt kjedelig der, hahahha! Men anyways, så snakket jeg litt med nika på faceook, og da ble det til at vi skulle på Vg listen imorgen! woho, gleder meg som et lite barn. Noen andre som skal der?

- marina
Sommer og skolefri

Hallo alle sammen , da er sommeren kommet til Bergen ja, uutrolig deilig! 20 grader og sol ellernoe ( ? ) hihi ;-** uaansett , netop vært hos kusinen mi og kost meeg, utrolig deilig! 
Fjortizz , haha  men btw ; gjort idag daa? 
 
æ ska bli brun

håla! :-) idag er det knallsol og 20 grader, liker det. Så kommer Nika bort om ti minutter, så skal vi gå ned med naustet og bade og sole oss med patrick og tobias. skal bli bruuun. Hihi, gode planer! :-D snakkes!
Hva skal du idag?

-marina
natta skjønninger

Nå legger jeg meg, skal prøve å stå litt tidelig opp imorgen (for en gangskyld..) Heheh, Nika klager alltid på at jeg våkner så seint om morningene, men bare vent du! imorgen skal jeg vånke klokken halv 11. teheheh.. Btw. idag skulle meg og nika og fler folk egentlig på kino, men meg og nika gikk ikke siden det ble så mye stess osv, men natta!
- me preikast! marina

Syden

Hei hei! Akkurat nå pakker jeg til jeg skal til Thailand, gleder meg helt sykt, så da blir det ikke noe blogging på før om 3 uker på meg, eller kansje hvis de har internett da. Men tenkte jeg bare skulle si hade til dere før jeg reiser(Reiser på tirsdag men jeg skal til pappa og der er det ikke internett)- Denise
dritt lei

er veldig varierende vær fortiden, først sol også regn osv.. Sånn er det her i bergen. Utrolig kjedelig. Enten kan det være sol hele sommerferien, eller så flytter jeg til Spania. hahah, men sånn seriøst, er dritt lei nå. Så gleder meg kjempemye til vi skal på ferie, yeah. komme vekk fra denne byen, hoho skal bli deilig! :-)

har ikke tatt noen nye bilder i det siste, så får bruke noen gamle random bilder til jeg får tatt ny :-) have nice night, heheh. Snakkes skjønninger, skal prøve å oppdatere litt imorgen også! - marina

- hvordan er været hos deg?
Syden chill

Heiyoo peeps <3 Nå er det en stund siden jeg har blogger,men gidder ikke og blogge så mye når jeg er i barcelonaaa hihioo Men skal begynne og blogge mye mere når jeg kommer hjem,lover dere! Men årrrr det er sykt digg her,ligger på stranden og chiller akuratt nå, dere aner ikke hvor digg det er hahaa. Sykt fint vær,dritt varmt i vannet,maaaange butikker og sykt fint hotell love i't <3 men nå stikker jeg uti vannet,prekast. Ingen bilder siden er på iPhonen,men kommer kanskje noen bilder senereee :*idag og imorgen

heei, har ikke kunnet blogget idag, pga at det har vært så fint vær osv... hahah, unskyldninger! nejdå, men idag har det vært knallfint vær her i bergen, 28 grader og sol, så hvorfor benytte dagen til å blogge? Jo, godt spm. Så idag har jeg bare vært ute i finværet og badet i bassenget, solt meg og spist masse gode frukt! hiohø. 

meen, skulle jo fortelle litt om hva jeg skulle imorgen også,. imorgen skal jeg være med Nika og meeestsansynlig Mathias, og tror vi skal være hos meg. vetsj, høhø. meeen cant'wait, blir gøy! Vetikke helt hva vi finner på, blir sol imorgen ogsåå (?) hahah, kjekt innlegg, leeer. meg og nika kødder oss på facebook, overtrøtte e vi JA

Bildene er tatt av meg og Victoria fraaaa helgen tror eg? høhø. tycks?

- marina
koos i sommerværet!

Århh, dere aner ikke hvor deilig det er med sommervæær! Sommer, sol og skolefri, den perfekte dag! Idag har jeg chillet med verdens beste lisee ♥ Og gjett hva ? Vi badeet  (tøfftøfftøff ) ,  vet ikke hvor varmt det var, kanskje 20 grader og 13 grader i vannet ellernoee, ahahaha ♥ Men uanseettt, bilder ;


ooh, sokkeskilleee.. seexy.. ♥ Men seriøst, det er bare ekkelt, never in my life skal jeg ha det igjen liksom .... :-D


Lisee, tøffingen min  i vannet, med  våtdraakt :'*


kos på busstoppet med selvuytløser på benken.. daamn ^^
Hva har du gjort idag ?

ny uke

Idag skinner solen, og varmen skal forhåpentlighvis vare en stund. Så må nesten ut å nyte finværet, så nå skal jeg bare dusje, ta meg en matbit og hive på meg ytterjakka. Hvis det trengs da, haha.  Senere idag skal meg og mamma på Ikea en tur, for å kjøpe noen småting til huset og sånn. Også skal jeg til legen, hahah perfekt! Hater leger.

 Hva skal du idag?
Photo competition

Trykk her for å komme til konkuransen til Jenny Marie.Hva syntes dere om bildet jeg bidrar med? :)
Haloaaa,et lite innlegg før jeg reiser!

Yoo peps, tengte jeg skulle poste et lite innlegg før jeg reise.ja for de som ikke har fått det med seg så reiser jeg til barcaa i natt kl 6 eller noe sånt,Wii gleder meg som en unge!
Men tror nokk det blir litt soving på flyet siden klokken altsa er 2 og flinke meg som alltid klarer og glemme klokken og som elsker og stå opp tidelig skal stå opp kl halv 4,wohooo alltid drøm om det vettu..
Men tror jeg må få litt søvn nå så natta,håper vi snakkes i barcaaa folkens ;-)

Siden mobilblogging er det ingen bilder.sommerbildeeer!

Halloallesammeeen! endelig er sommerværet tatt seg en tur til bergeen , og siden jeg er så heldig å få låne broren mitt sitt speilrefleks,  har jeg tatt maange fine bildeer! :-D Koste meg forresten med Henrik,Petter og karoline. utrolig kjekt! 
Sexy thing ♥


Skjønnesteee ♥


pusekatt ♥Tyycks ? 

Barcelonaa next!

heio folkensss ♥

Nå reiser jeg om noeeen timeeer,reiser kl 3 i natt! omg gleder meg kommer til og bli helt sykt gøøøy !
Skal være der 11 dager,skal bli niggah haha ♥

men siden det ikke er internett der tror jeg ikke det blir noe blogging fra meg,men skal prøveee og komme meg på en internettcafe eller noe sånt høh.

vi snakkes pepsss ♥ 
 


 -eline
lite innkjøp


Superkvalitet, jaaa jeg vet. Speilrefleksen er tom for strøm desverre, pluss det var lit mørkt i rommet. hahah. Idag var meg og pappa og en liten tur på Ikea for å se etter noen par ting, også fant jeg disse to søte greiene her da... måtte bare ha de, hihi! Mini innkjøp. Hva syntes dere? 

Liten kurv\boks fra Ikea, pris 39,-
Svar ramme fra Ikea, pris 49,- 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Januar 2012
Desember 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


kategorier


 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Denise
 • » Design
 • » Eline
 • » Hot or not
 • » Hverdag
 • » innkjøp & outfit
 • » inspirasjon
 • » Kamp
 • » Konkurranse
 • » Kontakt oss
 • » Kos
 • » Marina
 • » Mevd
 • » Mia
 • » Om oss
 • » Outfit
 • » Vi vil lese bloggen din!
 • » Victoria
 • » vs


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits --------------------------------------------------------------------------------