nature pictures #2

Da er vel alle natur bildene lagt ut på, hva syntes dere?
Bildene er tatt av meg med Olympus e450

- marina
ryddedag

heey søtinger! Idag har dagen gått til rydding, har vel kanskje brukt 4 timer på det. Men godt å få det gjort, da! Så etterpå skal jeg sikkert være litt med Eline, hvis hun èr ferdig med å rydde da, hahaha. Vi to er så flink! Hehe. Og jeg lover deg, det er tre store bonker med klær som ikke passer, eller som jeg ikke vil ha lengre. Hahah, kleskapet mitt er ikke så veeeeldig fullt lengre. Men, regn fører til rydding. that's the lifeeeee!


hektaaaaa

jb jb jb <3 min og elinesin ;* loveuuuu


fliiink.

-marina

Må du ofte rydde? hahaha, vil bare vite om jeg er den eneste
Hva har du gjort idag? 
Innkjøp

Heihei♥ I dag har jeg vært på lagunen , koooos ♥ Her kommer bilder av innkjøpene =)

Innkjøp/BilderSko fra Din Sko 299Sommerkjole fra cubusGenser fra cubusSommerjakke fra KapphalSommerkjole fra KapphalTopper fra cubus, 2 for 149Topp fra cubus, 49

 

BliderVar med Marina i helgen;)Vi tok på neglelakk ;) Btw; Marina sin fot... Hehe♥Snop♥

Filmer jeg leide :
Tomlene ned for stygt vær!

Håper dere likte bildene =)

- Denise

diggbart.

God morgeen! Eller ikke akkurat en god morgen med dette møkkaværet i Bergen, regn og 12 grader . En perfekt sommer ja.. ♥ Dagen idag blir jo ganske koselig, skal være med erica ( loveyouu ) og bare kose oss inne, men akkurat nå sitter jeg her og skyper med Karoline DIGGBART . Vi er morgentroll , med bustete hår og tore t-skjorter, nokidding. Jaaa, utrolig fine.  BTW ; er du fin om morgenen ? 
 
nature pictures #1

Bildene er tatt av meg med Olypus e450
-marina 

Hva syntes dere?
Kontakt oss

Hvis dere lurer på noe, har noen spørsmål ellernoe angående bloggen og oss, så ta kontakt på bloglifes@hotmail.com . Vi skal prøve å svare på det meste, og svare så fort så mulig. Hahah, så hejdå!

 
Om oss

Ramser bare opp noen par småting om oss.. Skriver ikke mye nå.

Det er fem jenter som deler denne bloggen. Mia, Marina, Eline, Victoria og Denise. Vi er født i 99, og på fridretten spiller vi håndball, fotball og danser. Her på denne bloggen skal vi prøve å gi dere inspirasjon, og blogge om det som dere intresserer dere i. Vi skal også prøve å blogge hver dag, men nåfortiden har vi det ganske travelt, og er fordetmeste opptatt. Men vi skal somsagt prøve, og vi blogger fordi det er gøy! Er det noe annet dere lurer på, spør.


hahah, vi er normal. Og en ting til, her på denne bloggen kommer det og skrives en del ironi, så ikke ta alt helt personlig! ;-)

Noe annet du lurer på? 
 
rainy day

Først vil jeg bare si at Leonardo Dicaprio er mest min, og litt eline sin. Ferdig med det.

 

Idag måtte jeg faktisk stå grytidelig opp for å passe Katinka, litt kjedelig og våkne i 8 - 9 tiden i sommerferien. Eller sommerferie? Blir ikke det litt feil når det pøser med regn, og tordner og lyner? hahah, fail. Så derfor har meg og Eline chillet i hele dag, sett på Titanic, noe som var helt jævlig. Også har vi bakt cupcakeees, helt herlig! haha

 


elsker deg, verdensbeste

 
diiiin deilige gutt! eeeeelsker deg ♥
- marina

Hvordan har været hvert hos deg idag?
Har du sett titanic føør? Isåfall, sant den var litt for trist? haah
haloaaa

hey peps,nå sitter jeg her og grineeer. Grunnen er at meg og marina så titanic i dag og den var helt jævlig trist++at leonardo var helt forbanna skjønn! så meg og marina har engentelig ikke gjort så mye mere enn og sotte i sengen og grene,hihiii koselig dag ♥
I morgen vet jeg ikke helt hva jeg skal,sikkert bare chille med folks.


 omg,jeg døøøør! bare min,og litt marina sin. loveuuuu ♥

 
hva har du gjort i dag da? 

-eline  
dagen i bilder

Hei alle sammen, da er det tid for et bilde innlegg! Har ikke tatt så mange bilder idag, men har tatt noen. Og nå har jeg fått sortert alle bildene jeg har på speilrefleksen og kameraet, så det blir mange bilder fremover! Imorgen får dere bildene fra London, skal ihvertfall prøve......... Hahah, og kanskje kommer innkjøpet også! Men anyways:

 

Vi badet og solet oss, deeeilig! Hadde planer om å bli brun, men. 

 
likeeer
♥Soooool!

 

 ...... ooog vi så på Sex And The City! hahhhah


Her var altså dagen min i bilder, har helt sikkert noen fler, men gidder ikke å laste inpå nå. Hahah, føler meg som en skikkelig kul blogger som sitter å srkiver og legger ut på bilder om dagen sin klokken halv 1 om natten, heheh. Men det skal bli flere sånne innlegg framover, men massr gøye bilder! Bare gled dere :-) Så idag har jeg altså overnattet hos Denise, badet og solet oss, også var jeg litt med Eline for en stund siden. Natta søtinger! -marina
film og kos

hej dere, akkurat nå sitter meg og Denise og chiller med film og sånn. deilig, hellyeah! Hun skal overnatte da, så det blir jo kos. Og jeg vet at jeg er sein ute med bildene og innkjøpene fra Londonturen i sist helg, men skal få lagt de utpå så fort så mulig jeg har tid, og får redigert de litt. Så gled dere! Ellers idag, har jeg og Denise vært med Eline, vi overnattet jo i nøstet. Ogsåååå har vi vært med Eskild, Harald og Mathias, høhøh. men snakkes peeeps!

  

Hva har du gjort idag?

- Marina
smoothiees ++ sommeeer

hållaaa, folk ♥ Endelig sommeer, utrolig deilig vær her i bergen, ikke fultl så varmt. Men ikke kaldt iallefaalll . Nå er det selveste sankthaans, lyseste dagen i åreet. Skulle overnatte hos eline, men kun e desverre kke fordi vi fikk besøk , osvosv.. Ellers har jeg vært med foolk, og lagd smoothies ;-** namnam, deilig!  Liker du smoothies ? 
hva skal du gjøre idaag ? ♥ 
Håndballavslutning!!

Hei hei i dag var det siste dag på skolen!!! Vi hadde med snop!♥ Namiiii...♥  Etter skolen var vi på håndballavslutning! Det var kjempegøy! Jeg hadde ikke med speilrefleksen men Eline tok bilder♥ Men har ikke noe mer å siii!♥ Snakkes!♥


Det jeg gikk med på avslutningen♥

 

- Denise
Siste dag på skoleeeen!

haloaaaa  ♥

"omgomg" i dag er det sol og den siste dagen på skoloen kan det bli bedre?  men herregud det skal bli så sykt deilig med sommerferie,gleder meg sykt mye!
Vi begynner på skolen kl 08:15 og slutter kl 11:30. oh siden jeg går på liland skal meg,Marina,Mia,Fredrik,Victoria,Tobias,Denise og resten av gjengen bare gå rett ned på lilands banen.
Det blir sykt digg,vi skal ha vannkrig og sånn,og sikkert spille litt fotball,ahahaa ♥
Og så skal vi hjem i sånn 3-4 tiden,mamma er håndball treneren vår så derfor skal vi ha den avslutningen hjemme hos meg.Og sidn jeg ikke har badet i har har jeg tengt til og bade i dag,wii (det børr ikke være kaldt).
Men nå må jeg nesten ordne meg og stikke på skolen,Me prekast.
 Gleder du deg til sommer ferien?


-eline♥ 
herlig helg !

halloo alle sammen, litt oppsummering fra helgen ja. Fredaqg fikk jeg besøk av hanna, som skulle overnatte hele helgeen, senere på dagen chillet vi nede og så på CSI , dailiiig ♥  Lørdagen ble det en liten shoppingtur til lagune, der jeg kjøøpte en høytlivsbukse +++ bikini ,osvosv.. ♥ Idag blir det brannkamp som skal spille mot ? ja det vet jeg altså ikke, alt for fotballen vet du! Og snart er det jo sommer og greieeer, CAN'T WAAAIT ♥   jaa, har ingen bilder. Fiinner ikke kameraet skjønner duuu . Så random bilde er på vei!  Hva har du gjort i helgen ? 
Skal du se brannkampeen ? ♥

-Victoria 
london om 24 timer

Hålaaaa folks! Idag er det sommer og sol, som betyr shortsvær. Helt herlig altså! Idag ble det ikke trening på meg, siden jeg har "skadet"  kneet, har ihvertfall utrolig vondt og sliter med å gå og sitte, heheh... Handikappet. Men sånn er jo det, så da ble det bare passing av lillesøss idag, må tjene peenger til London turen! oj, glemt å fortelle dere


Imorgen reiser vi til London, drittdigg! Skal bare være der til helgen tar slutt, så da blir det kun shopping og Starbucks! hihihi. Får nok ikke blogge fullt men noen småinnlegg blir det vel kanskje. Men så snakkes vi, loveyou! Btw. skal huske kameraet denne gang, loverdere. Men bildene blir vel ikke postet før jeg kommer hjem, tror jeeeg?

 Har du vært i London før?
-marina
tusse cup.

Heii ♥

Nå har jeg nettop komt hjem,har vært og tatt sånn derre blodprøve,herregud det er skummelt! hater blodprøver sånn sykt mye. 
Men senere skal jeg pakke litt til cupen i morgen,og være med Kristian ♥
 
I morgen reiser vi på tusse cup med håndball laget,så det blir ikke noe blogging i helgen.
Men jeg tar sikkert med speilisen,og tar noen bilder.Vi gleder oss vertfall veldig mys,det blir sykt kos!


Ahahaa,badet Teddy i går,fin osv.. ♥Hva skal du i helgen?

-eline


Syk...

Hei hei... Er ikke særlig glad i dag siden jeg er syk og hvis jeg ikke blir frisk til fredag så kan det hende at jeg ikke kan reise på tusse cup!!! Håper virkelig at jeg blir frisk! Så jeg har ikke vært på skolen i dag... Men skal ikke kjede dere mere! Snakkes♥

- Denise
ukens blogg ++++

Heeei alle sammeeen, tenkte å ha en liten konkurransee. På fredagen som kommer skal jeg trekke ukens blogg ! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive litt info om hvorfor du fortjener å bli ukens blogg ! ♥ Vinneren trekkes helt tilfeldig, som tidligere sagt på fredag ! ^^ Dere får en vurdering og link i 5 innlegg JEG skriver :-)) Lykke til ! 


 Hvorfor fortjener du å bli ukens blogg ?

-victoria  

 
sooool + banen

hola peeeps! Idag har det vært knallfint vær, så litt synn at vi kom så seint hjem fra hytten. Men fikk tid å gå på banen, syyykt digg! Var med maaange folk osv. shooortsvær, i like it! Og imorgen er det skoledaaans, juhoo - diggbart. heheh. Jaa, ellers ska jeg bare chille ellernokke, vetjs. Haha, hva skal duuuu då? ;-) koselig innlegg...
diiigg bart vettuuu. ka har du gjort idag, dåh?

- marinaa
Båt

Heyy,i dag har jeg vært ute med båten i HELE dag og passet på seilbåter som skulle kjøre kappløp ......Gøøøy.Men derfor kunne jeg ikke være med noen,det var irriterende.Men det var jo fint vær ♥ Men hade.

Har dere båt ?

 

-Mia
hytten

Heisann! Da har jeg kommet inpå hytten, og nå sitter jeg og skyper og ser på tv. Chill til tusen! Kommer sikkert noen små innlegg fra meg i disse dagene jeg er her oppe, men kommer ikke til å blogge fullt. Og veeet dere hva søtnoser? Hihih, finværet har kommet til beeergen. Can't belive it, syykt herlig. Imorgen skal jeg kanskje bade også, yeyy!

fiiiint vær

Hvordan er været hos deg?
Regn i hytt og pine..

heej alle sammen, nå var det visst min turn til å bli forkjølet. Koselig.. nei egentlig ikke, men uansett ; I bergen har det regnet kanskje en uke i strekk, utrolig kjipt. VI VIL HA SOOL!      men det er jo meldt fint væær såå, vi får håper på det beste . Idag skal jeg være med hanna. Det blir jo koselig, så dere får sikkert noen bilder også ! 


Wehartit.com // utrolig mye fint ;*
 
Hvordan er været hos deg ?  
første juni

Idag skulle faktisk sommeren vært her, meeen ser jeg noe sol i det hele tatt? Hehehe, nei. Her er det bare regn og vind hele tiden, men det er jo Bergen kjent for, så kan jo ikke akkurat forvente noe annet i denne byen heller. Men vi får håpe varmen og solen snart kommer til oss! Men anyways. Idag skulle jeg egentlig være med Eline og Kristian, men så ble ikke det noe av heller, så da blir det bare å chille. Imorgen og på fredag er det faktisk friiiii, deilig! Og i helgen skal jeg på hytten, noe som suuuger. Hahah, Men håper dere får en fin dag videre da, snakkes søtnoser! 

  

Bildene er tatt for noen dager siden, saaaavner finværet!

- hvordan er været hos deg?
Fanastadion!

Hei i dag har vi vært på fanastadion med skolen! Kjekt det! Men i morgen er det fri! Gleder meg! Men det som er dumt er at det er juni og det regner...! Ikke gøy! Men men... Idag ser jeg bare på tv og er på dataen. Men har ikke så mye mer å si så vi snakkes!
- Denise
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Januar 2012
Desember 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


kategorier


 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Denise
 • » Design
 • » Eline
 • » Hot or not
 • » Hverdag
 • » innkjøp & outfit
 • » inspirasjon
 • » Kamp
 • » Konkurranse
 • » Kontakt oss
 • » Kos
 • » Marina
 • » Mevd
 • » Mia
 • » Om oss
 • » Outfit
 • » Vi vil lese bloggen din!
 • » Victoria
 • » vs


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits --------------------------------------------------------------------------------