nå orker jeg ikke mer....

Åjaddah, skjer med at det er fortsatt vind og kaldt ute da? Øø, hater det. Hadde liksom forventet at sommeren var rett rundt hjørnet når det er 3 uker ellernoe til sommerferien. Skuuuff, hahaha. Men jaja, varmen og den skikkelige solen er sikkert på vei. får vi håpe da.....

 

Ellers!! Idag blir det bare chille dag, bortsett fra at det er trening klokken kvart over seks senere idag da, men ellers skal jeg ikke noe spessielt. Har hvertfall null planer, men det kan jo være godt med en dag med fri også da! For en gang skyld..... Så akkurat nå sitter jeg og ser på tv, og pratar på facebook, hihi. Snakkes søtinger!

 - Marina

Hva skal du idag?
Denne ukeeeen.

Hey skjønninger ♥

Nå har jeg ikke så mye og blogge om,  så for og ha noe og blogge om forteller jeg bare litt om denne uken.

Idag var jeg med Kristian,Marina,Victoria & Mads,♥♥
I morgeeen skal jeg være med Miaa & Denisee,og så skal vi på håndball-trening+vi tar sikkert noooen bilder,hihi !
Onsdag skal jeg kanskje være med Camilla pusen,hvis ikke skal jeg sikkert være med folksss.
Torsdag & fredag har vi fri fra skolen,wohoo! 
Så da skal jeg sikkert være med folk &  sånt,hihoo.

Koselig uke vettu! ♥

hva skal dere denne uken da?

-eline
Dagens outfit!

jjaaj, hallo alle sammen. Lenge siden vi har hatt en liten autfait heer ^^ så, dere får en ♥Skjorte ; h&m , kr 99 . Topp ;  cubus, kr 149. bukse ; h&m , kr 199 . 

Tycks? 
bieber paradeee

God morgen alle sammen! da har jeg nettop spist, og er på vei til å gjøre meg klar til Bieber paradeeeeen. Årh, gelder meg helt sykt! Meg og Eline skal ta bussen fra Birken, også møter vi Pia der nede. Åeee, CAN'T WAIT. hihi <3 Synn at været ikke var så bra idag da, regnvær og 9 grader. uff. men da snakkes vi søtingeneeee!

søteste <3 

Skal du på Bieber parade?

- marina
Boller!

Hei hei! Idag har vi bakt boller på skolen i mat og helsen! Og alle doblet deigen, og vikaren ble litt sur på oss... Men de var veldig gode men etterpå fikk jeg sykt vondt i magen! Etter det hadde vi prøve... Men den var enkel, hihi! Vet det er lenge siden jeg har blogget men dataen er hos pappa! Men skal skjerpe meg! Men vi snakkes!

Ingen bilder siden jeg blogger på mormor sin pc...

- Denise
nixon klokke - hot or not

heihei! :- ) nå sitter jeg og chiller med popcorn og The Voice faktsik, juhooo! Har ikke så veldig mye å blogge om fortiden, har heller ikke så mye blogglyst. Men skal som sagt prøve å skjerpe meg, heheh. Btw. ikke spørr om hvordan været er her i bergeeeen. Urh, regn, regn, regn og atter regn.  I want summer back!Hva syntes dere om Nixon klokker?
Hot or not?
Finaleeee

Heiii ♥ Eline, Vicky,Marina og resten av laget klarte jo selfølgelig å vinne finalen !! ♥ Så vi hadde osa en hel dag i haukelanshalen med masse finaleer ♥ kooos ,Men Vi måtte jo feire at vi hadde vunnet så vi spiste på Egooon ♥Så da ble alle stappmette :* hehe .Så vi kom hjen klokken 10 ♥ Hadee ! ♥

Seeees ♥

-Mia 
sick

Hello! Jaja, da var det min tur til å bli syk liksom, skikkelig digg. heheh, eller ikke. Idag skal det være Vårspretten i håndball, noe som jeg hadde gledet meg helt sinsykt til, meeeen så kan jo ikke jeg spille vettu. Det å være syk er kjekt ja. Menmen, så er jo det! Nå sitter jeg med full feber, hodepine, kvalm og vondt i halsen, og ser på THEVOICE, og face ♥ mens regnet pøser ned, og andre er på skolen! hihihihi- Marina
Chilleee &#9829;

Heey skjønninger ♥
I dag har jeg vært med Marina,men vi har ikke gjort så mye bare chilleeet hihi.
Vi hadde engentelig tengt til og ringe til Mia & Victoria men det ble ikke noe av,vi orket rett og slett ikke,hahaa..
Men vi satt og så på frustrerte fruer i sånn 2 timer,var faktisk sykt gøy++at vi spiste kjeks hihi kolelig.
Ellers har jeg ikke gjort så mye mere hahaa,snakkes ♥♥Glad i deg vennen♥


 -eline
Lallings.

Heey skjønninger ♥
Meg og Marina har tengt og døgne a'n  i dag,så snakkest,natinat  ♥♥

 
goood morgeen !

                                                             Yoyo, god morgen alle sammen :-D

 Nå bør alle sammen virkelig skjerpe seg med bloggingen . Ikke sant ? ja, men uansett har det ikke skjedd så veldig myei det siste, det skal omme et bildeinnlegg så snart jeg finner kameraet mitt.. jaja , sånt kan skje. i dag skal jeg kanskje på kino og se pirates of the caribean... hah, har ikke noe bedre å gjøre . og chille litt... hah ♥  

 

Glad i deg venneeen ;-*** 

Hva skal du idag da ? 
Synes du vi bør skjerpe oss med bloggingen?  

-Victoria ^^ 
Hvem kler kjolen best?

Yoyoyoyo alle sammeeeeen ;-** Da har jeg ikke blogget på veldig lenge og jeg synes vi må skjerpe oss!! Vel jeg tar en VS ♥ sååå :-D Hvem kler kjolen best ? 

-Victoria ^^ 
 
igår og idag

Nå syntes jeg virkelig at vi skal kjerpe oss med bloggingen, haaallo? Skal prøve å få til minst ett innlegg hver dag! ;-)

 

Igår: meg, Eline og Victoria var egentlig først på banen med flere folk, og etterhvert tok vi turen bort til Hjellestad for  møte Kristian og noen andre. diggdiggdigg! saavn. Og i natt har vi sovet hos Rebekka, bursdagsbeeesøk. Kjempe koselig, gratulerer med overstått søtingen! ♥ Så igår var det er utrolig gøy dag, årh!

 

Idag: jaa, idag skal jeg kanskje være med Magnus, kanskjekanskje. Ellers vet jeg ikke helt hvordan dagen blir videre, kanskje bare chille med venner og sånt digg. Hahaha, merket at jeg har sagt mye "kanskje" i dette innlegget? heh, lol. Litt rart innlegg ja, men helt seriøst, har null tanker å blogge om! Hate it. Hva skal du idag, søtingen?

Hva gjor du igår?

Hva skal du idag?

- Marina
Hektisk dag !

heyhey alle sammen! Sinnsykt lenge siden jeg har blogget, unnsyld folkens ! Skal skjerpe meg, idag blir en ganske hektisk dag!  Først håndballtrenign og deretter dans, jaja koselig vettu  ♥ Dere skal få bilder senere enjoy ^^ 
Har du hektiske dager?  
stolte jenter

Heihei! Da har jeg kommet rett fra jogging med Eline, og før det var jeg faktisk på håndballtrening (!!!) heheheh, stolt. Så nå for tiden skal vi begynne å jogge og trene litt mer da, nå som solen og varmen har kommet! Herlig. Tror det skal bli ganske så fint vær framover i uken\helgen tror jeg. Men ellers har jeg ikke gjor så mye spessi idag! :-))

Hva har du gjort idag?

- Marina
Banen

Hei ♥ I går var jeg ,Eline ,Victoria ,Marina ,Matias ,Andreas ,Emma ,Mathea og Henrik på banen ! ♥Koos.Tok ingen bilder men men *_* ♥ Så skal vi å¨banen i morgen også alle sammen.Men hadet ♥

-Mia ♥Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Januar 2012
Desember 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


kategorier


 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Denise
 • » Design
 • » Eline
 • » Hot or not
 • » Hverdag
 • » innkjøp & outfit
 • » inspirasjon
 • » Kamp
 • » Konkurranse
 • » Kontakt oss
 • » Kos
 • » Marina
 • » Mevd
 • » Mia
 • » Om oss
 • » Outfit
 • » Vi vil lese bloggen din!
 • » Victoria
 • » vs


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits --------------------------------------------------------------------------------