if life was easy where would all the adventures be

Nå vant vi nettopp mot fana , i kvartfinalen! ( håndball)  Årh, trodde det skulle bli en skikkelig slitekamp, men det gikk jo kjempegreit! Vant 22-9, sinnsykt stolt over jentene minee! Uansett nå skal jeg snart ta meg en dusj , slappe av og bare nyte kvelden! ♥ Imorgen blir det besøk og overnatting av kusinen min! Kommer sikkert noen bilder! Vi snakkes uansett, rock on


Tidligere i dag ♥

Hva gjør du på akkurat nå ? 

 

Morgenstund har gull i munn

God morgen søtingeeer! ♥  Jaa, idag våknet jeg av mamma som støvsugde,DRITKJEKT . Som man sieermorgenstund har gull i munn! Idag er det seriøst  utrolig syggt vær i bergen, menmen, da blir det vel bare innekos hos hanna. Brannkamp, hohoho. Har du sovet godt ? 

-Victoria 

 
dagen idag

Jahaalo foolks ♥ Då har eg netopp vært på topp20 vg-listen konsert! uuutrolig artig! ♥  Tideligere idag slappet jeg av og solte meg litt , må jo få meg litt farge nå som alle er i syden.. haha! 


Har du vært på vg-listen før ?

nå orker jeg ikke mer....

Åjaddah, skjer med at det er fortsatt vind og kaldt ute da? Øø, hater det. Hadde liksom forventet at sommeren var rett rundt hjørnet når det er 3 uker ellernoe til sommerferien. Skuuuff, hahaha. Men jaja, varmen og den skikkelige solen er sikkert på vei. får vi håpe da.....

 

Ellers!! Idag blir det bare chille dag, bortsett fra at det er trening klokken kvart over seks senere idag da, men ellers skal jeg ikke noe spessielt. Har hvertfall null planer, men det kan jo være godt med en dag med fri også da! For en gang skyld..... Så akkurat nå sitter jeg og ser på tv, og pratar på facebook, hihi. Snakkes søtinger!

 - Marina

Hva skal du idag?
sick

Hello! Jaja, da var det min tur til å bli syk liksom, skikkelig digg. heheh, eller ikke. Idag skal det være Vårspretten i håndball, noe som jeg hadde gledet meg helt sinsykt til, meeeen så kan jo ikke jeg spille vettu. Det å være syk er kjekt ja. Menmen, så er jo det! Nå sitter jeg med full feber, hodepine, kvalm og vondt i halsen, og ser på THEVOICE, og face ♥ mens regnet pøser ned, og andre er på skolen! hihihihi- Marina
goood morgeen !

                                                             Yoyo, god morgen alle sammen :-D

 Nå bør alle sammen virkelig skjerpe seg med bloggingen . Ikke sant ? ja, men uansett har det ikke skjedd så veldig myei det siste, det skal omme et bildeinnlegg så snart jeg finner kameraet mitt.. jaja , sånt kan skje. i dag skal jeg kanskje på kino og se pirates of the caribean... hah, har ikke noe bedre å gjøre . og chille litt... hah ♥  

 

Glad i deg venneeen ;-*** 

Hva skal du idag da ? 
Synes du vi bør skjerpe oss med bloggingen?  

-Victoria ^^ 
stolte jenter

Heihei! Da har jeg kommet rett fra jogging med Eline, og før det var jeg faktisk på håndballtrening (!!!) heheheh, stolt. Så nå for tiden skal vi begynne å jogge og trene litt mer da, nå som solen og varmen har kommet! Herlig. Tror det skal bli ganske så fint vær framover i uken\helgen tror jeg. Men ellers har jeg ikke gjor så mye spessi idag! :-))

Hva har du gjort idag?

- Marina
Soooool !

Hejja!  I dag er det kjjeeeempevarmt og mye sol! :-)) Sinnsyykt kos, var på lilandsbanen, men gikk igjen nesten med en gang. Haha, vi var tørst så bare kjøpte noe på senteret ♥ Kos det vet dere, sick fint vær så går ut nå , snakkes ! 

Er det fint vær hos dere ? :-))

-Victoria ! 

happy easter

Hei folkens! Nå er det påskeferie, er så glad! Er lei skolen nå, så det passet perfekt. Imorgen eller på onsdag, drar vi på hytten, egentlig bra og dumt på to forskjellige måter.. Nå sitter jeg og skyper med Victoria, og er på facebook. Chill. Og igår var vi med Tobias og Niklas, boller ogsånn. men herregud, savner Eline og Mia sinsykt! Har ikke ord :'( ♥

gangstahhdet var fint av meg! :-) skikkelig

Ha en fin påske allesammen! <3 -marina


quess what?

Hihi, god morgen. Idag begynner vi til 3.time, fredaaag♥ Så derfor tengte jeg å blogge et lite innlegg til dere nå, snill jeg er! På onsdag var jo det skoledans, som Eline nevnte i forje innlegg, super gøy! saaavn.. Og igår har jeg bare vært med venner, dans, og chillet. Derfor null blogging! Vi har hvertfall fått oss noen nye venner, hahaha:) Og se der, nå skinner jo solen også!Hva har du gjort i de siste dagene?

- Marina
idag:

Har hatt en skikkelig travel dag idag, derfor har ingen blogget. Vi blogger bare dårligere og dårligere, haha vi skal skjerpe oss! Lover dere. Skal hvertfall bli bedre blogging fra meg fremover, men har det så traavelt!

 

 

Men ja! Idag har vi hatt skidag på skolen, eller, på Kvamskogen liksom. Haha, drit gøy! Tobias var syk da, så vi kjørte sammen med Fredrik og mange andre gutter, eheh. Btw. hopp er gøy! :) Og vi kom hjem klokkken 3 fra Kvamskogen, og gjett hva??? Joda, klokken kvart over 3 måtte vi kjøre til en håndballkamp, som vi selføøølgelig rakk. Jada.


Mia på bussen, hahaha skikkelig lættis!


dude


haha, og selfølgelig Addi S som tydelighvis ikke ville dele vepsebol med Victoria? Hahah, skikkelig søtt!

Hva har du gjort idag?

- marina
hos eline

Hej alle! Nå sitter jeg, (marina) hos Eline, og venter på at hun skal bli ferdig å spise middag. hahah. Tror hun er snart ferdig da, og da skal vi  på senteret for å kjøpe litt sånn småting til rommet og sånn, som litt rammer og pynteting. Gleder meg! Akkurat nå er rommet vårt ganske rotete, så passer bra å få ordnet det litt. :-) Senere skal vi på trening!hahahaha, dør av latter. Log bare inpå et random bilde nå bare for å ha ett. Haha, men snakkes dere!

- mariina

Hva skal du idag?
sommeren er herHei alle lesere! Som meg og som sikkert alle dere andre har merket, er sommeren ganske på vei nå. Gleder meg sånn, har ikke ord! Skjenner til og med av varmen begynne å stige her i Bergen, og oftere sol. Haha. Egentlig er jo Bergen kjent for den mest reifulle byen, heh. Anyways! Klokken 07.00 måtte jeg stå opp ja.

 

 

For å spille håndball kamp. Det var utrolig gøy da, vi vant 20 - 8. Men herregud for noen dårlige tapere!?  De begynte å knipe oss (hahah lol) osv. meen vi vant jo da, viktigste. (y). Så nå om to timer ellernoe, skal jeg spille enda en håndball kamp, gleder meg. Senere skal kanskje meg og Eline være med Lissi & Erica, gleder meg.

 

Hvor varmt er det hos dere?
Hva skal dere idag?
Kommenter 1 gang få 2 kommentarer tilbake!

Hej på dere. Kjeder meg sånn, forklarer grunnen. Max 2 ganger. Såå, kommenter 1 gang og få to tilbake! :-)) 
Konkurranse!! ;'O

Hejhej alle sammen, tenkte  og ha en liten konkurranse. Vinn 10 kommentarer, 1 linking og vurdering! Wohow, full pakke her. Lul, det eeeeneste du tremger å gjøre er å skrive bloggadressen din nede i feltet, vi trekker en vinner helt tilfeldig. Vel vi snakkes, gudbaj :-))


~ Victoria
Tyskland, faktisk ganske fint :D

Hej hej alle sammen, sitter her pä kusinen til mamma sinmann sitt kontor. (?) Haha, Er faktisk i tyskald  for alle som ikke vet deeett. Hihi. Har ikke mye ogblogge om, jo jeg kan ikke bruke de tre siste -.- Syykt irriterende -.-  Og y-en har bttet plass med z-en ? Forvirrende. Bilder kommer nor jeg´kommer hjem. imorgen, wohooo. Da blir det en  liten vs av meg :-)) Enjoyy. Haf tu go lissm  ♥ Snakkes skjönninger

- Victoria ;'pHer kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


kategorier


 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Denise
 • » Design
 • » Eline
 • » Hot or not
 • » Hverdag
 • » innkjøp & outfit
 • » inspirasjon
 • » Kamp
 • » Konkurranse
 • » Kontakt oss
 • » Kos
 • » Marina
 • » Mevd
 • » Mia
 • » Om oss
 • » Outfit
 • » Vi vil lese bloggen din!
 • » Victoria
 • » videoblogg
 • » vs


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits --------------------------------------------------------------------------------